Woah Dad! Efterfest till Håkan Hellström

Arrangör Pustervik
Datum fredag 25 november
Insläpp 22.00
Pris 150
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Vi på Håkans skivbolag bjuder på officiell efterfest till Håkans spelning i Göteborg den 25:e november! 

För att maxa den här kvällen har vi bjudit in Woah Dad-artister och ett gäng tunga DJ:s till Pustervik för att ställa till med vinterhalvårets fetaste fest. 

Det blir klassiskt indie-röj/guilty pleasures, råskarp modern pop och en av Sveriges vassaste house-DJ:s. 
Dessutom gäster! Och överraskningar! 

De 100 första gästerna får en present. 

Först till kvarn får mala, ses på fredag vänner! 

Begränsat antal förköpsbiljetter finns ute nu, det lär bli högt tryck så om du vill vara säker på att komma in och slippa köa är det en bra grej att säkra din biljett på förhand. 

Förköp: 150 spänn med köföreträde (18 år)
Biljett i dörrn: 120 pix, 20 år

—————-

Live 
Esther Vallée 

Vi är otroligt glada över att presentera Esther Vallée – en svensk popmusiks mest lovande talanger. Tidigare i år släppte hon dubbelsingeln ”Hard Time/Your name” och plockades snabbt upp av internationella bloggjättar som Pop Justice och Clash Magazine, som beskrev hennes musik som ”evocative, playful and enticing, it’ll have you hooked within seconds”. 
Sedan dess har hon pendlat mellan Sverige och LA, där hon just nu spelar in nytt material med stjärnproducenten Jonas Quant. 

2017 lär bli året för hennes definitiva genombrott, därför känns det extra kul att boka henne nu. Nästa gång chansen ges, kommer det med allra största sannolikhet vara på en betydligt större scen. 

Lyssna här: 
https://open.spotify.com/album/3Q8RtC50cdfwtpn4LDuDRg

—————-

DJ:s: TBA + Lush Life 

Lush Life 

Anton och Andreas har drivit Göteborgs i särklass röjigaste indieklubb på Rio Rio sedan urminnes tider. I åtta år har de gett oss rök, laser, sprit, glass, eld-shots, fulöl i plastglas, tryckare, bangers, vänner, hipster-hits, grrrl-power och radiodängor, på stans festligaste båt i Rosenlund. 

I Lush Lifes universum varvas Håkan Hellström med Zara Larsson, Justin Bieber med Broder Daniel, och Tough Alliance med Beyonce, som den självklaraste sak i världen. 
Du kommer bli hes, och garanterat svettig.


Köp biljett