Wonderland

Arrangör WONDERLAND FAIRYTALE EDITION
Datum fredag 25 mars
Insläpp 22.00
Plats Stora Klubben

PUSTERVIK 25 MARS // 22°° – 03°° // 100 KR // 18 ÅR // INGA LIVEBAND

::: RESIDENT DJ FEMINISTPSYKOS
::: DJ/VJ STUDIOKALEJDO
::: POSITIVHALARNA
::: CLUBFREAKS

På självaste Långfredag öppnar vi återigen portarna för en helkväll på Wonderland – denna gång med sagotema! Vi ses på Pustervik, stora klubben förstås. Kom i din glittrigaste alvkrona, dina magiska kaninöron eller dina vackraste häxkläder, eller något helt annat. Du bestämmer. OBS: Glöm inte dansskorna!! ♥

Håll utkik i eventet för fler grymma bokningar. Glad vår önskar Andreas, Lovisa och Wonderland-crew! 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

: : : POSITIVHALARNA : : : 
Ni kanske såg dem i julas? Gata upp och gata ner i Linnéstaden vandrade de med sitt spelande positiv, och förgyllde varje mötande människas själ med toner. Nu kommer de till Wonderland, ja det är sant. Vi är så oerhört glada och stolta över att för er kunna presentera Positivhalarna!!! De lovar att de har annat än julmusik i positivet!

: : : DJ FEMINISTPSYKOS : : :
Kör punkiga mixar av glittersynthar, skräpig techno och dansant hiphop – och förvandlar allt till en experimentverkstad för beats, scenkonst, kroppar och dansgolvsaktivism. Bakom alter egot Feministpsykos finns Lovisa Silfverberg som tillsammans med Andreas Luukinen skapat Dansklubben Wonderland.
https://open.spotify.com/user/primaboy/playlist/1GPuROZgZ0eUp6u07ULfEY

: : : DJ/VJ STUDIOKALEJDO : : :
En feministisk konst- och VJ-duo som utforskar gränslandet mellan det visuella och det auditiva. Gränser löses upp genom en mix av glitch art-projektioner i lo-fi och dansant elektro.
https://vimeo.com/user39976639
PS. OBS: Missa inte att också kolla in deras nya superspännande projekt Expanding Rhythms som gjorde succé på filmfestivalens invigningsfest! https://www.facebook.com/expandingrhythms/

: : : CLUBFREAKS : : :
Med inspiration av New Yorks Clubkids på 80-talet så växte ideén om Clubfreaks fram hos Mirre Sennehed (Dj Mirre) och Beatrice Gonzalez (Dj Faleryne). De har arrangerat mängder av galna maskeradfester, däribland deras kändaste maskeradklubb The Freakshow. Hos oss på Wonderland kör Clubfreaks stenhårt som danceoke-masters och vi lovar, det finns inga som sliter så mycket för den skamlösa hänryckningens konst!
https://www.facebook.com/clubfreaks/?fref=ts

: : : LIGHTMASTER FOLKVAGNSLJUS JOHANSSON : : :
Ända sedan vår bejublade premiär i höstas har Fredrik Johansson mixtrat med ljus och scenografi på Wonderland. Han skapar magi varje gång! Hittills har det inneburit MAJOR discofeeling, trädsilhuetter, svävande moln och självlysande stroboskop-paket. Ingen vet vad han hittar på till sagotemat, men han har hotat med att bära öron som det kommer rök ur. 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kort fakta om Dansklubben Wonderland:

Äntligen – en klubb HELT fokuserad på dans, och vi lovar; inga liveband (typ). Däremot bjuder vi på scenografiska överraskningar, s.k. POP-UP STUFF, danskonst på vårt OPEN DANCE FLOOR, fet dansmusik av vår resident DJ FEMINISTPSYKOS, och inte minst – DANCEOKE med våra bästa vänner i konst- och VJ-duon STUDIOKALEJDO + maskeradsällskapet CLUBFREAKS. ♥