Wonderland

Arrangör Wonderland
Datum fredag 30 oktober
Insläpp 22.30
Plats Stora Klubben

NU KÖR VI IGEN! Göteborgs sprillans nya dansklubb Wonderland hade premiär på Pustervik den 25 september – en episk kväll som vi sent ska glömma! Snör på er era glittrigaste dansskor och kom! Lyssna efter DANCEOKE-signalen – när ni hör den är det verkligen dags att rusa till dansgolvet!

Äntligen – en klubb HELT fokuserad på dans, och vi lovar: INGA liveband (typ). Däremot bjuder vi på scenografiska överraskningar, s.k. POP UP-STUFF, danskonst på vårt OPEN DANCE FLOOR, fet dansmusik av DJ HEIDI NESSET och Wonderlands egen resident DJ FEMINISTPSYKOS, och inte minst – DANCEOKE med våra residents i konst- och VJ-duon STUDIOKALEJDO! 
Fler grymma bokningar är på g, så håll er uppdaterade!

Ses där!
MVH
Andreas & Lov från Processfabriken, 
i samarbete med Pustervik

::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: :::::
 
::: DJ Heidi Nesset
::: DJ ClubFreaks
::: Maskeradsällskapet ClubFreaks
::: VJ/DJ Studiokalejdo + Danceoke
::: Linda Spåman
::: DJ Feministpsykos

DJ HEIDI NESSET spelar house och techno med en förkärlek till rytmiska beats, inte sällan kombinerat med mörkare ljudbilder och hon blandar gärna klassiska house-element med djupa monotona trummor.

Under sommaren som gått har hon förutom i Göteborg och Malmö, även spelat på Cypern och i Tyskland. Någon vecka innan hon gästar Wonderland spelar hon på technoklubben Ritter Butzke i Berlin. Kvällens set blir ett mixat live och dj-set hopkokat av essensen från henne absoluta dansfavoriter!

https://soundcloud.com/heidinesset

DJ CLUBFREAKS
Med inspiration av New Yorks Clubkids på 80-talet så växte ideén om Clubfreaks fram hos Mirre Sennehed (Dj Mirre) och Beatrice Gonzalez (Dj Faleryne). De har arrangerat mängder av galna maskeradfester, däribland deras kändaste maskeradklubb The Freakshow. Numera är de även en DJ-duo med fokus på elektronisk musik – en vågad blandning av allt från house, electro, gammalt som nytt och hårdare beats. De har lirat skivor på olika kända klubbar i Göteborg och de klär alltid upp sig, ju galnare desto bättre. Och nu ska de ännu en gång freaka loss i dj-båset! Så strunta i alla trista vardagsnormer, släpp loss och "Let your fantasy flow, come and join the freakshow!

https://www.facebook.com/djclubfreaks

MASKERADSÄLLSKAPET CLUBFREAKS är en motreaktion på allt tråkigt och normativt i samhället. De uppmanar oss att släppa loss fantasin, öppna våra sinnen, ta en paus från vardagen och våga ha roligt. Deras syfte och mål är att skapa en plattform för likasinnade och kreativa själar. Det spelar ingen roll hur man ser ut eller klär sig i "vanliga" fall, i maskerad är alla jämnlika. Både stora och små tycker om att klä ut sig och vara någon "annan" för en stund. För vissa är det tvärtom och som tycker att vardagen är en evig maskerad. Oavsett om man klär ut sig eller klär upp sig så passar man in i gänget ClubFreaks.

http://clubfreaks.se/

STUDIOKALEJDO är en feministisk konst- och VJ-duo som utforskar gränslandet mellan det visuella och det auditiva. Gränser löses upp genom en mix av glitch art-projektioner i lo-fi och dansant elektro. I höst tar de danceoken till nya höjder som Wonderlands egna danceoke-rävar!

https://vimeo.com/user39976639

DJ FEMINISTPSYKOS kör punkiga mixar av glittersynthar, skräpig techno och dansant hiphop – och förvandlar allt till en experimentverkstad för beats, scenkonst, kroppar och dansgolvsaktivism. Bakom alter egot Feministpsykos finns Lovisa Silfverberg som också är bloggare, kulturproducent och konstnärlig ledare för Bring It To The Floor i Göteborg.

https://soundcloud.com/feministpsykos
http://www.feministpsykos.com/
http://www.bringittothefloor.com/