Woody West – Den Stora Julfesten! Live: Vita Bergen

Arrangör Woody West
Datum tisdag 25 december
Insläpp 21.00
Pris 150
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Vita Bergen kommer tillbaka till Pustervik på juldagen! William Hellström som står bakom Vita Bergen utlovar ”extra allt” samt att spelningen kommer bli mycket speciell av en annan anledning.

”Det här blir första gången vi får presentera nästa fas av Vita Bergen inför publik. Det känns såklart fantastiskt roligt att få lov göra det på hemmaplan på juldagen. Vi har dessutom fått tillskott i bandet av världens bästa Tuva (Lodmark)! Det blir spännande!”

2019 kommer bli ett hektiskt år för VB som med mer än 100 spelningar på internationella indiescenen runtom i Europa ett gediget track-record. Ni som har sett Vita Bergen live behöver ingen närmare introduktion, ni som inte har sett Vita Bergen, kom och gör det nu!

Debutalbumet ”Disconnection” spelades in i Williams etta i Göteborg 2015 och belönades med en P3 Guld-nominering (Årets Pop), internationella skivkontrakt och utsålda Europaturnéer. Uppföljaren ”Retriever”, som blev till i Los Angeles, släpptes 2017 har lovordats internationellt som ett av de bästa indiepopalbumen 2017. Singeln ”Under the Sun” var en av P3:s 30 mest spelade låtar förra året och singlarna låg dessutom högt på radiolistorna i Europa. Senast var de ute på turné med stöd av Google i Frankrike, England och Spanien.

Vita Bergen kommer från Göteborg och livebandet består av bl.a. William Hellström, Tuva Lodmark (sång/bas/synt) samt Gustaf Gunér (trummor).


Köp biljett