Woody West Lördagsklubb! Live: Albin Lee Meldau + Support: Arvid Nero

Arrangör Woody west
Datum lördag 22 september
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 140
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

ALBIN LEE MELDAU

Albin Lee Meldau är göteborgaren med den själfulla rösten som gick från noll till 18 miljoner Spotifystreams med debutsingeln ”Lou Lou”. Just nu är han trippelaktuell: Nyligen släpptes den albumdebuten ”About You”, i höst medverkar han i TV4:s succéserie ”Så mycket bättre” och 22 september spelar han på Pustervik.

 

Singeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” slog ner som en blixt från klarblå himmel 2016. Kategorin soul möter pop hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge innan Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Sam Smith och James Blake.

 

Förra året kom den hyllade uppföljar-EP:n ”Bloodshots”, som cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister. Sedan dess har Albin även släppt sin första fullängdare. På albumet ”About You” har han samarbetat med producenter och låtskrivare i absolut världsklass. Och resultatet blev en helgjuten debut, som vi kommer att återvända till under en lång tid framöver.

ARVID NERO
I maj 2017 släppte Arvid Nero en tre spår EP med singeln ”Underground” och fick en god start med fina ord från både bloggar och media. Senaste singeln ”Jesus Knocking” som släpptes i höstas har man kunnat höra på bland annat P4, där den låg på rotation i fyra månder.

Under 2017 spelade han bland annat på Peace & Love, Festival del Mar i Göteborgs skärgård, en fullsatt Hagakyrka samt att han var support till Sarah Klang.

Den 21 April kom debutalbumet från Arvid Nero där spåret ”Run On” kommer att höras i en episod av den kanadensiska tv-serien ”Mary Kills People”.

Nu är Arvid aktuell med sin nya singel ”Mother Earth” , singeln är producerad av Johan Håkansson.


Köp biljett