Woody West Lördagsklubb! Live: Maple & Rye + Support: Vincent Vensal

Arrangör Woody West
Datum lördag 16 mars
Insläpp 21.00
Pris 140
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

MAPLE & RYE
De fyra grabbarna, som tillsammans kallar sig Maple & Rye, är såklart från vårt goa Göteborg och slog ner som en komet på den svenska indiescenen 2017 med EP:n ”Nothing Poetic”. Här varvas väl avvägd stämsång med harmoniska melodier och sköna rytmer. Deras tanke är att hålla musiken äkta, utan några elektroniska inslag för att upplevelsen ska kännas genuin, både för publiken och bandet.

Under 2018 har bandet släppt tre singlar och gjort en rad framgångsrika spelningar i Sverige på bland annat Peace & Love och Festival Del Mar. De har även letat sig utanför hemlandets gränser och spelat i bland annat London, Oslo och Los Angeles. Bandet jobbar i nuläget stenhårt på sitt debutalbum inspelat i anrika Svenska Grammofonstudion.

VINCENT VENSAL
En fritänkare, blomsterbarn och obotlig romantiker från generationen som redan välsignat Göteborgs unga musikscen med namn som Slowgold, Arvid Nero och Sarah Klang. Vincent Vensal är en musikalisk begåvning långt bortom det vanliga vars talang även syns i neo-psychedeliska  framtidshoppet Magna Mater. En kosmisk cowboy från Haga som på egen hand glider fram längs samma ökendammiga countryrock-freeways och Laurel Canyonlummiga singer/songwriter-vägar som Gram Parsons och Jackson Browne brukade färdas på i början på 70-talet. På scen backas Vincent Vensal av Filiph Englund (Folks), Jonatan Karlsson (Magna Mater), Moa-Linn Rosenlöf (Orkan) och Sebastian Sandoval (Magna Mater).


Köp biljett