Zackarias Andersson + Support: Johanna Brun

Arrangör Klubb Häger
Datum lördag 29 juni
Insläpp 21.30
På Scen 22.00
Pris 150 kr
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

ZACKARIAS ANDERSSON  
Lördagen den 29 Juni spelar Zackarias Andersson på Pustervik med fullt band!

Med det kommande debutalbumet SOLGRAND i ryggen kommer det bjudas på både nytt och gammalt material att skåla in sommaren med!

Zackarias Andersson är den 26-åriga indiepopparen från Göteborg som går sin egen väg! Med ett intresse för lyrik och film har musiken knutit samman hans kreativa ådra och möjliggjort ett helt eget sätt att uttrycka sig på. Musiken som han skriver och producerar ihop med producenten Joakim Paasonen för tankarna till akter som Kent och Jonathan Johansson med sina målande texter och atmosfäriska indiepop.

Debut EP:n ”Bortglömda saker”, beskrevs som “Unik som poprelease på svenska. Där de välskrivna texterna fångar allt mellan vemod, längtan och nostalgi” av POPMANI. Och nu laddar Zackarias nu upp inför sin första fullängdare “SOLGRAND” den 7 Juni som påbörjar en ny era för både honom och hans musik…

Lördag den 29 juni ser ni honom på lilla scenen på Pustervik för att spela låtarna live för första gången.

Support: JOHANNA BRUN  
Johanna Brun, med sin fängslande röst och gripande låttexter, tar dig med på en emotionell resa som du sent kommer att glömma. Hennes kraftfulla framträdanden och filmiska musikaliska värld kommer att få dig att tappa andan och sudda ut gränserna mellan dröm och verklighet.


Köp biljett