Zhala + Merely

Arrangör Klubb Instant LIVE:
Datum fredag 18 september
Insläpp 21.00
Pris 150
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Zhala var den första artisten som signades av Robyn till hennes Konichiwa Records. Tillsammans framförde de Zhalas singel ”Prophet” på Grammisgalan 2012 och sedan dess har Zhala setts i en mängd TV-sammanhang och har bevisat att hon är stark nog att stå på egna ben. Hon har turnerat flitigt och har ägt scenen på de flesta nordiska festivaler som bland annat Way Out West, Sónar, By:Larm, Iceland Airwaves och Popaganda.

Samtidigt har Zhala funnit tid och inspiration att färdigställa det sprakande debutalbumet som släpptes den 25 maj. Hon har skrivit alla låtar själv och producerat tillsammans med Mathias Oldén (MF/MB, Britta Persson, The Hives) i hans studio i Malmö. Albumet har fått otroligt fina betyg. Högsta betyg av Svenska Dagbladet och Nöjesguiden och fyror av Aftonbladet, DN och Expressen.
Zhala spelade på Instant i mars i fjol och vi är otroligt glada över att hon kommer tillbaka.
Support: Merely
Artisten och producenten Merely (som även är en del av gruppen Team Rockit) släppte sitt debutalbum Nirvana för ett år sedan via skivbolaget Sincerely Yours. Hennes första soloskiva, som fick fina recensioner både i Sverige och internationellt, är en starkt lysande stjärna på pop-himlen med inslag av allt från änglakörer till euro-dance .

Sedan början av året har hon tagit en paus från livescenen för att spela in nytt material, men blev för några veckor sedan inbjuden av Zhala att göra ett performance tillsammans med konstnären Linda Pedersen på Trädgården i Stockholm. En match made in heaven, som nu spelar ut sin andra akt i Göteborg.
DJ’s utannonseras senare.
Pustervik
Fredagen den 18 september
130 kr + förköp
Åldersgräns 20 år, 18 år med förköp


Köp biljett